To Ol Yule Maelk Oak Aged (15%) is een heftige, Imperial Stout uit Denemarken. Het zwarte bier heeft gerijpt op sherry en cognac vaten en dat is goed te proeven. Het geeft het bier een warme, volle smaak, waarbij onder meer de chocolade, hout en alcohol mooi uitkomen. Bijzonder lekker bier.

To Ol – Yule Maelk Oak Aged 37cl

Yule Maelk Oak Aged 37cl van brouwerij To Ol is een mooi bier uit Denemarken. Het bier valt onder het type Imperial Stout met een alcoholpercentage van 15% onder de zware bieren.

Over Brouwerij To OL

Tobias Emil Jensen and Tore Gynther beginnen in 2005 samen met hun toenmalig leraar Mikkel Borg Bjergsø te brouwen in de keuken van de school. Het Deense bier vinden ze slecht en ze willen met hun eigen visie gewaagde, extreme bieren brouwen. Het is het begin van twee van de mooiste brouwerijen ter wereld. Mikkel start namelijk kort daarna Mikkeller, terwijl Tobias en Tore een paar jaar later To Øl beginnen. Binnen korte tijd weet deze Deense brouwerij wereldwijd bekendhedi te verkrijgen en in 2014 wordt het op Ratebeer zelfs als 9e genoemd op de lijst van beste brouwerijen ter wereld. Veracht zeer extreme bieren, limited editions en prachtige etiketten.

Denemarken

Indicatieve prijs: 8.95

Vol:
IBU: