Anchor Porter (5,6%) is een vol, donkerzwart bier met romige, creme kleurige kraag. Het Amerikaanse bier wordt reeds sinds 1974 gebrouwen en heeft de reputatie uitstekende Porter. Terecht, want het bier weet koffie, chocolade en tonen van rook perfect in balans te houden. Erg goede Porter van de Anchor Brewing Company.

To Øl – Snowball Chardonnay BA

Het bier To Øl Snowball Chardonnay BA van brouwerij To Øl is een mooi bier uit Denemarken. Het bier valt onder het type Saison met een alcoholpercentage van 8% is het bier redelijk zwaar.

Over Brouwerij To OL

Tobias Emil Jensen and Tore Gynther beginnen in 2005 samen met hun toenmalig leraar Mikkel Borg Bjergsø te brouwen in de keuken van de school. Het Deense bier vinden ze slecht en ze willen met hun eigen visie gewaagde, extreme bieren brouwen. Het is het begin van twee van de mooiste brouwerijen ter wereld. Mikkel start namelijk kort daarna Mikkeller, terwijl Tobias en Tore een paar jaar later To Øl beginnen. Binnen korte tijd weet deze Deense brouwerij wereldwijd bekendhedi te verkrijgen en in 2014 wordt het op Ratebeer zelfs als 9e genoemd op de lijst van beste brouwerijen ter wereld. Veracht zeer extreme bieren, limited editions en prachtige etiketten.

Denemarken

Indicatieve prijs: 10.95

Vol:
IBU: