Oedipus Mannenliefde (6%) is een mistige, blonde Saison bier dat wordt gebrouwen met Sezuan Peper. Het fruitige, hoppige aroma is uitnodigend en weet fruit, bloemen, peper en kruiden mooi in balans te houden. Het bier is lekker bitter, waardoor het heerlijk is voor een warme dag.

To Øl – Ridiculously Close To Sanity

Het bier To Øl Ridiculously Close To Sanity van brouwerij To Øl is een mooi bier uit Denemarken. Het bier valt onder het type IPA met een alcoholpercentage van 6,7% is het bier redelijk zwaar.

Over Brouwerij To OL

Tobias Emil Jensen and Tore Gynther beginnen in 2005 samen met hun toenmalig leraar Mikkel Borg Bjergsø te brouwen in de keuken van de school. Het Deense bier vinden ze slecht en ze willen met hun eigen visie gewaagde, extreme bieren brouwen. Het is het begin van twee van de mooiste brouwerijen ter wereld. Mikkel start namelijk kort daarna Mikkeller, terwijl Tobias en Tore een paar jaar later To Øl beginnen. Binnen korte tijd weet deze Deense brouwerij wereldwijd bekendhedi te verkrijgen en in 2014 wordt het op Ratebeer zelfs als 9e genoemd op de lijst van beste brouwerijen ter wereld. Veracht zeer extreme bieren, limited editions en prachtige etiketten.

Denemarken

Indicatieve prijs: 3.95

Vol:
IBU: