To Ol Reparationsbajer Gluten Free (5,8%) is een glutenvrije, American Pale Ale van Deense bodem. Het heldere, oranje bier heeft een aroma vol karamel, abrikoos, sinaasappel en perzik. In de smaak blijven de smaken goed in balans, wat het tot een lekker, glutenvrij bier maken.

To Ol – Reparationsbajer Gluten Free 33cl

Reparationsbajer Gluten Free 33cl van brouwerij To Ol is een mooi bier uit Denemarken. Het bier valt onder het type Glutenvrij / American Pale Ale met een alcoholpercentage van 5.8% onder de lichtere bieren.

Over Brouwerij To OL

Tobias Emil Jensen and Tore Gynther beginnen in 2005 samen met hun toenmalig leraar Mikkel Borg Bjergsø te brouwen in de keuken van de school. Het Deense bier vinden ze slecht en ze willen met hun eigen visie gewaagde, extreme bieren brouwen. Het is het begin van twee van de mooiste brouwerijen ter wereld. Mikkel start namelijk kort daarna Mikkeller, terwijl Tobias en Tore een paar jaar later To Øl beginnen. Binnen korte tijd weet deze Deense brouwerij wereldwijd bekendhedi te verkrijgen en in 2014 wordt het op Ratebeer zelfs als 9e genoemd op de lijst van beste brouwerijen ter wereld. Veracht zeer extreme bieren, limited editions en prachtige etiketten.

Denemarken

Indicatieve prijs: 4.65

Vol:
IBU: