ReuzenBieren Ermelindis (8,5%) is een mistig, amberkleurig bier met witte schuimkraag. In het aroma komt mout, stro, karamel en tonen van fruit naar voren. De smaak is een mix van zoetig karamel en frisse, bittere hop. De fruitige afdronk maken het bier helemaal af.

To Øl – I’Ve Seen Bigger Than Yours

Het bier To Øl I’Ve Seen Bigger Than Yours van brouwerij To Øl is een mooi bier uit Denemarken. Het bier valt onder het type Fruitbier met een alcoholpercentage van 14% is het een zeer zwaar bier.

Over Brouwerij To OL

Tobias Emil Jensen and Tore Gynther beginnen in 2005 samen met hun toenmalig leraar Mikkel Borg Bjergsø te brouwen in de keuken van de school. Het Deense bier vinden ze slecht en ze willen met hun eigen visie gewaagde, extreme bieren brouwen. Het is het begin van twee van de mooiste brouwerijen ter wereld. Mikkel start namelijk kort daarna Mikkeller, terwijl Tobias en Tore een paar jaar later To Øl beginnen. Binnen korte tijd weet deze Deense brouwerij wereldwijd bekendhedi te verkrijgen en in 2014 wordt het op Ratebeer zelfs als 9e genoemd op de lijst van beste brouwerijen ter wereld. Veracht zeer extreme bieren, limited editions en prachtige etiketten.

Denemarken

Indicatieve prijs: 8.45

Vol:
IBU: