Lowenweisse Hefe-Weissbier (5,2%) is een klassieke, Duitse Weizen met romige, volle schuimkraag. Zoals van een goed bier in deze stijl te verwachten, kan er onder meer banaan, kruidnagel en karamel worden gevonden in zowel geur als smaak. Verder een klein bittertje, wat hem tot een verfrissende Weizen maakt.

To Øl – Dangerously Close To Stupid

Het bier To Øl Dangerously Close To Stupid van brouwerij To Øl is een mooi bier uit Denemarken. Het bier valt onder het type Double IPA met een alcoholpercentage van 9,3% is het bier hoog in in de alcohol.

Over Brouwerij To OL

Tobias Emil Jensen and Tore Gynther beginnen in 2005 samen met hun toenmalig leraar Mikkel Borg Bjergsø te brouwen in de keuken van de school. Het Deense bier vinden ze slecht en ze willen met hun eigen visie gewaagde, extreme bieren brouwen. Het is het begin van twee van de mooiste brouwerijen ter wereld. Mikkel start namelijk kort daarna Mikkeller, terwijl Tobias en Tore een paar jaar later To Øl beginnen. Binnen korte tijd weet deze Deense brouwerij wereldwijd bekendhedi te verkrijgen en in 2014 wordt het op Ratebeer zelfs als 9e genoemd op de lijst van beste brouwerijen ter wereld. Veracht zeer extreme bieren, limited editions en prachtige etiketten.

Denemarken

Indicatieve prijs: 5.45

Vol:
IBU: