Troubadour Magma (9%) is een amberkleurig bier met de volle, romige schuimkraag. Het aroma herbergt onder meer karamel, citrus en mout. Het bier is een mix die qua stijl een American IPA en een Belgische Tripel weet te verbinden tot een verfrissend, toegankelijk speciaalbier. Lekker!

To Øl – By Udder Means Muscatel Ba

Het bier To Øl By Udder Means Muscatel Ba van brouwerij To Øl is een mooi bier uit Denemarken. Het bier valt onder het type Stout met een alcoholpercentage van 7% is het bier redelijk zwaar.

Over Brouwerij To OL

Tobias Emil Jensen and Tore Gynther beginnen in 2005 samen met hun toenmalig leraar Mikkel Borg Bjergsø te brouwen in de keuken van de school. Het Deense bier vinden ze slecht en ze willen met hun eigen visie gewaagde, extreme bieren brouwen. Het is het begin van twee van de mooiste brouwerijen ter wereld. Mikkel start namelijk kort daarna Mikkeller, terwijl Tobias en Tore een paar jaar later To Øl beginnen. Binnen korte tijd weet deze Deense brouwerij wereldwijd bekendhedi te verkrijgen en in 2014 wordt het op Ratebeer zelfs als 9e genoemd op de lijst van beste brouwerijen ter wereld. Veracht zeer extreme bieren, limited editions en prachtige etiketten.

Denemarken

Indicatieve prijs: 8.95

Vol:
IBU: