Noblesse (5,5%) is een licht troebel, blond bier met witte schuimkraag. In het aroma is mout, citrusvruchten en de nodige kruiden te vinden. Met een lichte body, droge smaak en een klein bittertje in de afdronk is het een heerlijke dorstlesser.

Dochter Van De Korenaar – Noblesse

Het bier Noblesse van brouwerij Dochter Van De Korenaar is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Blond met een alcoholpercentage van 5,5% valt het onder de lichtere bieren.

Over Brouwerij Dochter van de Korenaar

Dochter van de Korenaar opende in 2007 zijn deuren. De Belgische brouwerij werd opgericht door het Nederlandse echtpaar Monique en Roland Mengerink. Ze bouwden net over de grens hun eigen brouwinstallatie. De naam Dochter van de Korenaar is een verwijzing naar bier, dat stamt uit een oud Mechels verhaal. De brouwerij won in zijn korte bestaan reeds een aantal prijzen, waaronder de Goudse bierprijs, zilver op het Zythos Bierfestival en zilver op de European Beer Star Awards. Verwacht van de Dochter van de Korenaar uitgesproken, hoppige bieren die goed in balans zijn. Enkele toppers zijn Bravoure, Belle Fleur, Noblesse en Extase. Wat BierLab betreft een van de betere brouwerijen in Belgie.

Belgie

Indicatieve prijs: 2.75

Vol:
IBU: