Het bier L’Enfant Terrible van brouwerij Dochter van de Korenaar is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Sour met een alcoholpercentage van 7% is het bier redelijk zwaar. Geniet ervan!

Dochter Van De Korenaar – L’Enfant Terrible

Het bier L’Enfant Terrible van brouwerij Dochter Van De Korenaar is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Sour met een alcoholpercentage van 7% is het bier redelijk zwaar.

Over Brouwerij Dochter van de Korenaar

Dochter van de Korenaar opende in 2007 zijn deuren. De Belgische brouwerij werd opgericht door het Nederlandse echtpaar Monique en Roland Mengerink. Ze bouwden net over de grens hun eigen brouwinstallatie. De naam Dochter van de Korenaar is een verwijzing naar bier, dat stamt uit een oud Mechels verhaal. De brouwerij won in zijn korte bestaan reeds een aantal prijzen, waaronder de Goudse bierprijs, zilver op het Zythos Bierfestival en zilver op de European Beer Star Awards. Verwacht van de Dochter van de Korenaar uitgesproken, hoppige bieren die goed in balans zijn. Enkele toppers zijn Bravoure, Belle Fleur, Noblesse en Extase. Wat BierLab betreft een van de betere brouwerijen in Belgie.

Belgie

Indicatieve prijs: 9.95

Vol:
IBU: