Spaceman IPA (7%) is het bekendste bier van het Italiaanse BrewFist. Het heldere, oranjekleurige bier knalt daadwerkelijk de fles uit. Het is een droog, bitter bier, waarin smaken als grapefruit, perzik en limoen sterk naar voren komen. De Italiaanse IPA is het best te drinken op 6 tot 8 graden.

Spaceman IPA

Het bier Spaceman IPA (7%) van brouwerij BrewFist is een briljant bier uit Noord-Italie. Het wordt door velen gezien als een van de betere Europese IPA’s van de laatste jaren. BrewFist omschrijft het bier zelf als “erg Amerikaans”. Dat is logisch, aangezien de frisse, Amerikaanse hoppen absoluut de smaakmakers zijn van dit bier.

Over BrewFist

BrewFist opende in 2010 de brouwerij in Codogno, een kleine plaats in de buurt van Milaan. Sindsdien heeft het een flink aantal erg goede bieren gebrouwen, waardoor ze in korte tijd een goede naam hebben gevestigd in de bierwereld. Binnen Italie gelden ze dan ook als een van de absolute voorlopers op het gebied van speciaalbier. Bij BierLab zijn we daarom erg blij dat we ook de Nederlandse bierliefhebbers kennis kunnen laten maken met de deze brouwers.&nbsp

Indicatieve prijs: 3.8

Vol:
IBU: