Her bier van de dag is:

Klein Duimpje Gagel Tripel (8,5%) is een oranje Tripel met, zoals de naam doet vermoeden, een hoop Gagel. Vroeger werd dit gebruikt als vervanger van de Hop en Klein Duimpje wilt dit terug brengen. Het is een kruidig, moutig en ietwat fruitig bier. De droge afdronk maken het tot een bijzondere Tripel.

Klein Duimpje – Gagel Tripel

Het bier Gagel Tripel van brouwerij Klein Duimpje is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Kruidenbier met een alcoholpercentage van 8,5% is het bier redelijk zwaar.

Over Brouwerij Klein Duimpje

Brouwmeester Erik Bouman won in 1997 al de prijs ‘Nederlands Kampioen Amateurbrouwer’ met zijn speciaalbieren. Het werd de start van Brouwerij Klein Duimpje. Na eerst jaren het bier te brouwen bij de Scheldebrouwerij werd in 2011 een eigen plek gevonden. Met een brouwerij én proeflokaal is Klein Duimpje intussen een begrip in Hillegom en omstreken. Bekend staan ze om de experimentele bieren en uitgesproken smaken. De brouwerij weet ons vaak te verrassen met bieren als Erik de Noorman, Blauwe Tram en Bollenstreek Ale.

Prijsindicatie: € 2.25

Merk: Klein Duimpje

Biersoort: Kruidenbier

Inhoud: 33cl

Dit bier is hier te koop!