Her bier van de dag is:

Ramses Bier Kuiter (4,5%) is een haverbier wat bestaat uit 50% havermout, 25% gerstemout en 25% tarwemout. Een moutig en troebel bier waarmee een oud-Nederlands biertype nieuw leven is ingeblazen. Er is maar een hopsoort gebruikt die extra lang is meegekookt en is gebruikt tijdens de lagering. Hierdoor probeert Ramses Bier de hopsensatie specifieker te maken. In dit bier vind je veel geur en smaak. Citrus, gist, hop, kruiden, mout en nog veel meer. Wat proef jij?

Ramses Bier – Kuiter

Het bier Kuiter van brouwerij Ramses Bier is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Kuitbier met een alcoholpercentage van 4,5% valt het onder de lichtere bieren.

Over Brouwerij Ramses Bier

Brouwerij Ramses Bier Ramses Bier brouwden zijn eerste bier ruim dertig jaar geleden in Amerika. Sinds 2007 is het gaan brouwen in Nederland bij De 3 Horne. De laatste jaren is de brouwerij druk bezig met de plannen voor het openen van een eigen brouwerij. De nadruk in zowel bier als toekomstige brouwerij ligt op duurzaamheid en lokale ingrediënten. Bij BierLab hopen we zeker dat het lukt, want Ramses Bier is een goede brouwerij die met bieren als Hop, Kuiter en Poolvos zijn plek zeker verdiend.

Prijsindicatie: € 2.40

Merk: Ramses Bier

Biersoort: Ale

Inhoud: 33cl

Dit bier is hier te koop!