Her bier van de dag is:

Bommen & Granaten Bordeaux BA (15,2%) is een bijzonder, zeer complex bier van brouwerij De Molen. Met geuren en smaken als karamel, gedroogd fruit, bessen, hout en wijn is een uitdaging om dat in balans te houden. Dat is echter goed gelukt, waardoor dit op het houten vaten gerijpte bier absoluut een topper genoemd kan worden.

De Molen – Bommen & Granaten Bordeaux Ba

Het bier Bommen & Granaten Bordeaux Ba van brouwerij De Molen is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Quadrupel met een alcoholpercentage van 15,2% is het een zeer zwaar bier. Geniet ervan!

Over De Molen

De Nederlandse brouwerij De Molen is gevestigd in de historisch windmolen “De Arkduif” te Bodegraven. Menno Olivier stichtte de brouwerij in 2004 en stond zes jaar later al als enige Europese brouwerij in de Top 10 van “Best Brewers of the World”. De Molen staat bekend om zijn complexe bieren, vele collaboration brews en experimentele brouwsel. Met bieren als Rasputin, Hel & Verdoemenis en Tsarina Esra weten ze indruk te maken op vrijwel alle bierliefhebbers.

Prijsindicatie: € 6.45

Merk: De Molen

Biersoort: Quadrupel

Inhoud: 33cl

Dit bier is hier te koop!