Her bier van de dag is:

Mashing Pumpkins 2013 (9%) is een bijzonder bier dat is gebrouwen door Jopen en SNAB. Het oranjekleurig bier wordt gekenmerkt door de pompoen die is gebruikt bij het brouwen. Verder valt er in het aroma karamel, mout en verschillende kruiden te ontdekken. Smaak is en mix van zoet en bitter.

Jopen – Mashing Pumpkins 2013

Het bier Mashing Pumpkins 2013 van brouwerij Jopen is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Kruidenbier met een alcoholpercentage van 9% is het bier hoog in in de alcohol.

Over Brouwerij Jopen

De Haarlemse Brouwerij Jopen komt voort uit de Stichting Haarlems Biergenootschap. Eind 1994 opent de brouwerij de deuren als Jopen, nadat het bier Hoppen is gebrouwen ter ere van het 750-jarig bestaan van de stad. Het eerstvolgende bier, Jopen Koyt, is ook gebaseerd op een oud stadsrecept. Het bier wint internationaal de nodige prijzen en zorgt er mede voor dat de brouwerij zijn naam vestigt in de Nederlandse biercultuur. In 2010 opent Jopen een eigen proeflokaal in de prachtige Jopenkerk. Na een aantal succesvolle jaren volgt in 2014 een uitbreiding, een tweede locatie in Haarlem, zodat de productie van het bier verder omhoog geschroefd kan worden voor de grote vraag in het buitenland. Jopen wordt gezien als een zeer goede, zeer stabiele brouwerij die zowel nationaal als internationaal weet te scoren met prachtige bieren als Jacobus RPA, Jopen Extra Stout en Jopen Adriaan Witbier.

Prijsindicatie: € 2.95

Merk: Jopen

Biersoort: Kruidenbier

Inhoud: 33cl

Dit bier is hier te koop!