Her bier van de dag is:

Mooie Nel IPA (6,5%) van brouwerij Jopen is een flinke India Pale Ale. Mooi licht van kleur, met fris, hoppig karakter. Heerlijk voor de warme zomerdagen.

Jopen – Mooie Nel IPA

Mooie Nel IPA uit Nederland is een prachtig bier van Brouwerij Jopen om van te genieten. Ontdek Mooie Nel IPA bij BierLab!

Over Brouwerij Jopen

De Haarlemse Brouwerij Jopen komt voort uit de Stichting Haarlems Biergenootschap. Eind 1994 opent de brouwerij de deuren als Jopen, nadat het bier Hoppen is gebrouwen ter ere van het 750-jarig bestaan van de stad. Het eerstvolgende bier, Jopen Koyt, is ook gebaseerd op een oud stadsrecept. Het bier wint internationaal de nodige prijzen en zorgt er mede voor dat de brouwerij zijn naam vestigt in de Nederlandse biercultuur. In 2010 opent Jopen een eigen proeflokaal in de prachtige Jopenkerk. Na een aantal succesvolle jaren volgt in 2014 een uitbreiding, een tweede locatie in Haarlem, zodat de productie van het bier verder omhoog geschroefd kan worden voor de grote vraag in het buitenland. Jopen wordt gezien als een zeer goede, zeer stabiele brouwerij die zowel nationaal als internationaal weet te scoren met prachtige bieren als Jacobus RPA, Jopen Extra Stout en Jopen Adriaan Witbier.

Prijsindicatie: € 2.50

Merk: Jopen

Biersoort: IPA

Inhoud: 33cl

Dit bier is hier te koop!