Her bier van de dag is:

Libertine Black Ale (7,2%) van brouwerij BrewDog is een prachtige Black IPA. Het donkere bier heeft een volle, romige schuimkraag. Aroma is een mix van mout, karamel, chocola, hop en citrusvruchten. De smaak heeft zoete en bittere tonen. Afdronk blijft lang hangen. Een prachtige black IPA.

Libertine Black Ale

Het bier Libertine Black Ale van brouwerij BrewDog is een mooi bier uit Groot Brittannie. Het bier valt onder het type Black IPA met een alcoholpercentage van 7,2% is het bier redelijk zwaar.

Over BrewDog

Het Schotse BrewDog opende in 2007 zijn deuren. Het doel: een tegengeluid tegen alle Engelse Lagers en Ales. Oprichters Martin Dickie en James Watt wisten met hun bier indruk te maken, waardoor BrewDog binnen twee jaar uitgroeide tot de grootste, onafhankelijke brouwerij uit Schotland. De bieren van BrewDog laat zich vaak kenmerken door de fruitige, bittere hoppen. Ze durven daarbij lekker te experimenteren en maken erg veel hele goede bieren. Bij BierLab zijn we onder andere groot van de 5AM Saint en de Punk IPA.

Prijsindicatie: € 3.75

Merk: BrewDog

Biersoort: Black IPA

Inhoud: 33cl

Dit bier is hier te koop!