Her bier van de dag is:

De Prael Willeke (7,5%) is een licht troebel, goudkleurig bier. Het aroma is een mix van citrus, banaan en koriander. Prima tripel in Belgische stijl. Leuk detail: het bier is vernoemd naar volkszangeres Willeke Alberti.

Willeke

De Willeke van brouwerij De Prael is een mooi blond bier voor de donkere dagen. Met een alcoholpercentage van 7,5% zit het redelijk hoog in de alcohol, zodat je ook op een warme winterdag van binnen warm blijft. De ideale schenktemperatuur is 10 graden celsius.

Brouwerij De Prael

Brouwerij de Prael is een Amsterdamse brouwerij die in 2002 de deuren opende. Het is de eerste brouwerij die naast bier brouwen, ook als sociale werkplaats actief werd. Ze bieden mensen met een psychiatrische achtergrond werk in de brouwerij. Een mooi initiatief dat intussen ook bij enkele andere Nederlandse brouwerijen navolging heeft gekregen.Opvallend feit is dat alle bieren vernoemd zijn naar Nederlandse volkshelden. Willeke is het bier dat vernoemd is naar Willeke Alberti. Bij BierLab kunnen we dat wel waarderen.

Geniet ervan!

Prijsindicatie: € 2.95

Merk: De Prael

Biersoort: Strong ale

Inhoud: 33cl

Dit bier is hier te koop!