Her bier van de dag is:

Texels Skuumkoppe (6,5%) kan de trots worden genoemd van de Texelse Bierbrouwerij. Deze Dunkelweizen is amberkleurig met een stabiele schuimkraag. Het aroma bestaat uit mout, karamel, gist, banaan en suiker. De smaak is zoet en blijft lang hangen in de afdronk. Klassieker.

Texels Skuumkoppe

Het bier Texels Skuumkoppe van brouwerij Texelse Bierbrouwerij is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Weizen met een alcoholpercentage van 6,5% is het bier redelijk zwaar.

Over Texelse Bierbrouwerij

De Texelse Bierbrouwerij opende zijn deuren in 1999 als doorstart van de eerdere ‘Tesselse brouwerij’. Na eerst een aantal jaren als huurbrouwerij te brouwen, kocht het in 2003 zijn eigen ketels. Sindsdien brouwen ze op het eiland zelf hun bieren en gebruiken ze zoveel mogelijk Texelse eilandproducten, waaronder duinwater en gerst. De laatste jaren is de brouwerij flink gegroeid in productie. Dat is goed nieuws, want dat betekent dat wij zeker zijn dat we ook de aankomende jaren nog kunnen genieten van onder meer Texels Skuumkoppe, Texels Bock, Texels Dubbel en een Texels Tripel.

Prijsindicatie: € 6.45

Merk: Texelse Bierbrouwerij

Biersoort: Weizen

Inhoud: 75cl

Dit bier is hier te koop!