Her bier van de dag is:

Het bier Hel & Verdoemenis (11%) van de brouwerij De Molen is een van de beste Imperial Stout uit Nederland. Bij het uitschenken van het zwarte bier met volle, beige schuimkraag komt de geur van geroosterd mout je direct tegemoet. In de smaak een mooie balans tussen de geroosterde tonen en de milde chocola. Mooie, volle smaak.

De MOlen – Hel & Verdoemenis

Het bier Hel & Verdoemenis van brouwerij De Molen is een briljant bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Imperial stout en is met een alcoholpercentage van 11% een zwaar bier om rustig van te genieten.

Over De Molen

De Nederlandse brouwerij De Molen is gevestigd in de historisch windmolen “De Arkduif” te Bodegraven. Menno Olivier stichtte de brouwerij in 2004 en stond zes jaar later al als enige Europese brouwerij in de Top 10 van “Best Brewers of the World”. De Molen staat bekend om zijn complexe bieren, vele collaboration brews en experimentele brouwsel. Met bieren als Rasputin, Hel & Verdoemenis en Tsarina Esra weten ze indruk te maken op vrijwel alle bierliefhebbers.

Prijsindicatie: € 3.60

Merk: De Molen

Biersoort: Imperial stout

Inhoud: 33cl

Dit bier is hier te koop!