Her bier van de dag is:

Texels Bock (7%) is een helder, amberkleurig bier met stabiele, creme kleurige kraag. Geroosterd mout, brood en karamel komt je tegemoet. Smaak is vol, waarbij zoetige en bittere tonen goed in balans zijn. Texels Bock blijft lekker hangen in de nasmaak. Mooi bier.

Texels Bock

Het bier Texels Bock van brouwerij Texelse Bierbrouwerij is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Herfstbock met een alcoholpercentage van 7% is het bier redelijk zwaar.

Over Texelse Bierbrouwerij

De Texelse Bierbrouwerij opende zijn deuren in 1999 als doorstart van de eerdere ‘Tesselse brouwerij’. Na eerst een aantal jaren als huurbrouwerij te brouwen, kocht het in 2003 zijn eigen ketels. Sindsdien brouwen ze op het eiland zelf hun bieren en gebruiken ze zoveel mogelijk Texelse eilandproducten, waaronder duinwater en gerst. De laatste jaren is de brouwerij flink gegroeid in productie. Dat is goed nieuws, want dat betekent dat wij zeker zijn dat we ook de aankomende jaren nog kunnen genieten van onder meer Texels Skuumkoppe, Texels Bock, Texels Dubbel en een Texels Tripel.

Prijsindicatie: € 6.75

Merk: Texelse Bierbrouwerij

Biersoort: Herfstbock

Inhoud: 75cl

Dit bier is hier te koop!