Her bier van de dag is:

De Punk IPA (Indian Pale Ale) heeft een frisse en volle smaak. Het is een bier waar je de bitterheid van de hop goed in terug vindt. En dat is lekker! Spannend en verrassend. De klassieke IPA in een heel nieuw jasje.

Punk IPA

Het bier Punk IPA van brouwerij BrewDog is een mooi bier uit Schotland. Het bier valt onder het type IPA met een alcoholpercentage van 5,6% valt het onder de lichtere bieren. De Punk IPA van BrewDog ruikt verfrissend. Je ruikt tonen van tropische vruchten, maar proeft wat anders. Als je het drinkt proef je de bitterheid van de hop. De smaak zal je verrassen ten opzichte van de uiterlijke kenmerken en de geur. Als je van IPA houdt zal dit vast niet je laatste zijn.

Over BrewDog

Het Schotse BrewDog opende in 2007 zijn deuren. Het doel: een tegengeluid tegen alle Engelse Lagers en Ales. Oprichters Martin Dickie en James Watt wisten met hun bier indruk te maken, waardoor BrewDog binnen twee jaar uitgroeide tot de grootste, onafhankelijke brouwerij uit Schotland. De bieren van BrewDog laat zich vaak kenmerken door de fruitige, bittere hoppen. Ze durven daarbij lekker te experimenteren en maken erg veel hele goede bieren. Bij BierLab zijn we onder andere groot van de 5AM Saint en de Punk IPA.

Prijsindicatie: € 2.75

Merk: BrewDog

Biersoort: IPA

Inhoud: 33cl

Dit bier is hier te koop!