Her bier van de dag is:

Mikkeller Beer Geek Breakfast (7,5%) is een vol, zwart bier met romige, volle kop. De smaak is romig, waarin koffie en chocolade overgaan in de heerlijke bitterhoppen. Fantastisch bier dat volgens brouwerij Mikkeller perfect past bij het ontbijt.

Mikkeller – Beer Geek Breakfast 33cl

Mikkeller Beer Geek Breakfast van brouwerij Mikkeller is een mooi bier uit Denemarken. Het bier valt onder het type Oatmeal Stout met een alcoholpercentage van 7,5% onder de redelijk zware bieren.

Over Mikkeler

De Deense brouwerij Mikkeller brouwde zijn eerste bier in 2005 in de microbrouwerij Ørbæk. Het jaar daarop openden Mikkel Borg Bjergsø en Kristian Klarup Keller officieel de brouwerij en brachten zij hun eerste speciaalbieren op de markt. Hetzelfde jaar scoorde hun bier Beer Geek Breakfast goud op het grootste bierforum, waarna ze wereldwijde bekendheid vergaarden. Mikkeller is intussen uitgegroeid tot een van de bekendste (en volgens velen een van de beste) brouwerijen van Europa en staat bekend om zijn experimentele, uitgesproken en kwalitatieve bieren die in veel gevallen slechts eenmaal gebrouwen worden.

Prijsindicatie: € 5.45

Merk: Mikkeller

Biersoort: Stout

Inhoud:

Dit bier is hier te koop!