Her bier van de dag is:

Mikkeller Invasion Farmhouse IPA (8%) is een helder, goudkleurig bier met volle, romige schuimkraag. Heerlijk hoppig bier vol tropische citrusvruchten. Droog van smaak met een lekkere bittere toon.

Mikkeller – Invasion Farmhouse IPA 75cl

Mikkeller Invasion Farmhouse IPA 75cl van brouwerij Mikkeller is een mooi bier uit Denemarken. Het bier valt onder het type Saison / IPA met een alcoholpercentage van 8% onder de zwaardere bieren.

Over Mikkeler

De Deense brouwerij Mikkeller brouwde zijn eerste bier in 2005 in de microbrouwerij Ørbæk. Het jaar daarop openden Mikkel Borg Bjergsø en Kristian Klarup Keller officieel de brouwerij en brachten zij hun eerste speciaalbieren op de markt. Hetzelfde jaar scoorde hun bier Beer Geek Breakfast goud op het grootste bierforum, waarna ze wereldwijde bekendheid vergaarden. Mikkeller is intussen uitgegroeid tot een van de bekendste (en volgens velen een van de beste) brouwerijen van Europa en staat bekend om zijn experimentele, uitgesproken en kwalitatieve bieren die in veel gevallen slechts eenmaal gebrouwen worden.

Prijsindicatie: € 20.95

Merk: Mikkeller

Biersoort: IPA

Inhoud:

Dit bier is hier te koop!