Her bier van de dag is:

Mikkeller Black (17,5%) is het zwaarste bier van Scandinavie, maar daardoor ook een van de meest complexe bieren. Een aroma vol geroosterd mout, gebrande chocolade, koffie en alcohol nodigt absoluut uit. De volle smaak is een mooie balans tussen zoet en bitter. De droge afdronk maken het tot een uitstekend bier.

Mikkeller – Black 37cl

Black 37cl van brouwerij Mikkeller is een mooi bier uit Denemarken. Het bier valt onder het type Imperial Russian Stout met een alcoholpercentage van 17.5% onder de zware bieren. Geniet ervan!

Over Mikkeler

De Deense brouwerij Mikkeller brouwde zijn eerste bier in 2005 in de microbrouwerij Ørbæk. Het jaar daarop openden Mikkel Borg Bjergsø en Kristian Klarup Keller officieel de brouwerij en brachten zij hun eerste speciaalbieren op de markt. Hetzelfde jaar scoorde hun bier Beer Geek Breakfast goud op het grootste bierforum, waarna ze wereldwijde bekendheid vergaarden. Mikkeller is intussen uitgegroeid tot een van de bekendste (en volgens velen een van de beste) brouwerijen van Europa en staat bekend om zijn experimentele, uitgesproken en kwalitatieve bieren die in veel gevallen slechts eenmaal gebrouwen worden.

Prijsindicatie: € 10.95

Merk: Mikkeller

Biersoort: Imperial stout

Inhoud: 37cl

Dit bier is hier te koop!