Her bier van de dag is:

Embrasse Peated Oak (10%) is een speciale uitgave van het Belgisch Dochter van de Korenaar. Het donkerbruine bier is op whiskyvaten gerijpt en dat is goed te proeven. Verwacht een complex bier, met veel fruit, mout en whisky. Won onder meer de publieksprijs tijdens het Zythos Bierfestival 2011.

Dochter Van De Korenaar – Embrasse Peated Oak

Het bier Embrasse Peated Oak van brouwerij Dochter Van De Korenaar is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Quadrupel met een alcoholpercentage van 10% is het een zeer zwaar bier.

Over Brouwerij Dochter van de Korenaar

Dochter van de Korenaar opende in 2007 zijn deuren. De Belgische brouwerij werd opgericht door het Nederlandse echtpaar Monique en Roland Mengerink. Ze bouwden net over de grens hun eigen brouwinstallatie. De naam Dochter van de Korenaar is een verwijzing naar bier, dat stamt uit een oud Mechels verhaal. De brouwerij won in zijn korte bestaan reeds een aantal prijzen, waaronder de Goudse bierprijs, zilver op het Zythos Bierfestival en zilver op de European Beer Star Awards. Verwacht van de Dochter van de Korenaar uitgesproken, hoppige bieren die goed in balans zijn. Enkele toppers zijn Bravoure, Belle Fleur, Noblesse en Extase. Wat BierLab betreft een van de betere brouwerijen in Belgie.

Prijsindicatie: € 11.95

Merk: Dochter van de Korenaar

Biersoort: Quadrupel

Inhoud: 66cl

Dit bier is hier te koop!