Her bier van de dag is:

Black Ink And Blood (16,5%) is een waanzinnig zwaar bier van het Deense Mikkeller. Donkerzwart bier met heerlijke smaken als geroosterd mout, chocolade en koffie. Zeer bijzonder bier.

Mikkeller – Black Ink And Blood 75cl

Mikkeller – Black Ink And Blood 75cl van brouwerij Mikkeller is een mooi bier uit Denemarken. Het bier valt onder het type Imperial Stout met een alcoholpercentage van 16,5% onder de zware bieren. Geniet ervan!

Over Mikkeler

De Deense brouwerij Mikkeller brouwde zijn eerste bier in 2005 in de microbrouwerij Ørbæk. Het jaar daarop openden Mikkel Borg Bjergsø en Kristian Klarup Keller officieel de brouwerij en brachten zij hun eerste speciaalbieren op de markt. Hetzelfde jaar scoorde hun bier Beer Geek Breakfast goud op het grootste bierforum, waarna ze wereldwijde bekendheid vergaarden. Mikkeller is intussen uitgegroeid tot een van de bekendste (en volgens velen een van de beste) brouwerijen van Europa en staat bekend om zijn experimentele, uitgesproken en kwalitatieve bieren die in veel gevallen slechts eenmaal gebrouwen worden.

Prijsindicatie: € 16.50

Merk: Mikkeller

Biersoort: Imperial stout

Inhoud: 75cl

Dit bier is hier te koop!