Her bier van de dag is:

Troubadour Obscura (8,5%) is een Belgisch, donkerbruin bier met licht beige schuimkraag. Het bier heeft een moutig karakter, waarin het geroosterde aroma mooi uitkomt. Verwacht verder chocola, hout en rijp fruit in complexe, heerlijke bier.

To Øl – Raid Beer 33cl

To Øl – Raid Beer 33cl van brouwerij To Øl is een mooi bier uit Denemarken. Het bier valt onder het type Pilsener met een alcoholpercentage van 5.2% onder de lichte bieren.

Over Brouwerij To OL

Tobias Emil Jensen and Tore Gynther beginnen in 2005 samen met hun toenmalig leraar Mikkel Borg Bjergsø te brouwen in de keuken van de school. Het Deense bier vinden ze slecht en ze willen met hun eigen visie gewaagde, extreme bieren brouwen. Het is het begin van twee van de mooiste brouwerijen ter wereld. Mikkel start namelijk kort daarna Mikkeller, terwijl Tobias en Tore een paar jaar later To Øl beginnen. Binnen korte tijd weet deze Deense brouwerij wereldwijd bekendhedi te verkrijgen en in 2014 wordt het op Ratebeer zelfs als 9e genoemd op de lijst van beste brouwerijen ter wereld. Veracht zeer extreme bieren, limited editions en prachtige etiketten.

Prijsindicatie: € 3.55

Merk: To OL

Biersoort: Pilsener

Inhoud: 33cl

Dit bier is hier te koop!