Her bier van de dag is:

X-Mas: Santa’s Little Helper 2014 (10,9%) is een donker bier met beige kop. Zoet en fruitig aroma, waarin karamel, gedroogd fruit en chocola goed zijn te herkennen. Smaak sluit mooi aan en is prima in balans.

Mikkeller – X-Mas: Santa’s Little Helper 2014 33CL

X-Mas: Santa’s Little Helper 2014 33cl van brouwerij Mikkeller is een mooi bier uit Denemarken. Het bier valt onder het type Quadrupel met een alcoholpercentage van 10.9% onder de zware bieren. Geniet ervan!

Over Mikkeler

De Deense brouwerij Mikkeller brouwde zijn eerste bier in 2005 in de microbrouwerij Ørbæk. Het jaar daarop openden Mikkel Borg Bjergsø en Kristian Klarup Keller officieel de brouwerij en brachten zij hun eerste speciaalbieren op de markt. Hetzelfde jaar scoorde hun bier Beer Geek Breakfast goud op het grootste bierforum, waarna ze wereldwijde bekendheid vergaarden. Mikkeller is intussen uitgegroeid tot een van de bekendste (en volgens velen een van de beste) brouwerijen van Europa en staat bekend om zijn experimentele, uitgesproken en kwalitatieve bieren die in veel gevallen slechts eenmaal gebrouwen worden.

Prijsindicatie: € 3.65

Merk: Mikkeller

Biersoort: Quadrupel

Inhoud: 33cl

Dit bier is hier te koop!