Her bier van de dag is:

Ris A La M’Ale Dessert (8%) is een erg fruitig, doorbruin bier van het Deense Mikkeler. De smaak is medium zoet, licht bitter en heeft een klein zuurtje. Verder kersen, amandel en hout. Lekker bij crepes.

Mikkeller – Ris A La M’Ale Dessert 33CL

Ris A La M’Ale Dessert 33cl van brouwerij Mikkeller is een mooi bier uit Denemarken. Het bier valt onder het type Fruitbier met een alcoholpercentage van 8% onder de zwaardere bieren. Geniet ervan!

Over Mikkeler

De Deense brouwerij Mikkeller brouwde zijn eerste bier in 2005 in de microbrouwerij Ørbæk. Het jaar daarop openden Mikkel Borg Bjergsø en Kristian Klarup Keller officieel de brouwerij en brachten zij hun eerste speciaalbieren op de markt. Hetzelfde jaar scoorde hun bier Beer Geek Breakfast goud op het grootste bierforum, waarna ze wereldwijde bekendheid vergaarden. Mikkeller is intussen uitgegroeid tot een van de bekendste (en volgens velen een van de beste) brouwerijen van Europa en staat bekend om zijn experimentele, uitgesproken en kwalitatieve bieren die in veel gevallen slechts eenmaal gebrouwen worden.

Prijsindicatie: € 3.95

Merk: Mikkeller

Biersoort: Fruitbier

Inhoud: 33cl

Dit bier is hier te koop!