Her bier van de dag is:

Dit bier van brouwerij Mikkeller uit Denemarken is een lekkere en verfrissende american pale ale. Het bier heeft een zachtrode kleur en in het aroma vind je passievrucht, citrus en perzik. De afdronk is lekker bitter en het alcoholpercentage is met 4,6% lekker laag.

Mikkeller – Peter, Pale and Mary

Mikkeller Peter, Pale and Mary van brouwerij Mikkeller is een mooi bier uit Denemarken. Het bier valt onder het type Ale met een alcoholpercentage van 4,6% valt het onder de lichtere bieren. Geniet ervan!

Over Mikkeler

De Deense brouwerij Mikkeller brouwde zijn eerste bier in 2005 in de microbrouwerij Ørbæk. Het jaar daarop openden Mikkel Borg Bjergsø en Kristian Klarup Keller officieel de brouwerij en brachten zij hun eerste speciaalbieren op de markt. Hetzelfde jaar scoorde hun bier Beer Geek Breakfast goud op het grootste bierforum, waarna ze wereldwijde bekendheid vergaarden. Mikkeller is intussen uitgegroeid tot een van de bekendste (en volgens velen een van de beste) brouwerijen van Europa en staat bekend om zijn experimentele, uitgesproken en kwalitatieve bieren die in veel gevallen slechts eenmaal gebrouwen worden.

Prijsindicatie: € 3.95

Merk: Mikkeller

Biersoort: American pale ale

Inhoud: 33CL

Dit bier is hier te koop!