Her bier van de dag is:

Jopen Zwarte Ziel van brouwerij Jopen uit Nederland is een heerlijk bier met een alcoholpercentage van 9%. Ontdek Jopen Zwarte Ziel bij Bierlab!

Jopen – Zwarte Ziel

Jopen Zwarte Ziel van brouwerij Jopen is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Porter met een alcoholpercentage van 9% is het een zwaar bier. Geniet ervan!

Over Brouwerij Jopen

De Haarlemse Brouwerij Jopen komt voort uit de Stichting Haarlems Biergenootschap. Eind 1994 opent de brouwerij de deuren als Jopen, nadat het bier Hoppen is gebrouwen ter ere van het 750-jarig bestaan van de stad. Het eerstvolgende bier, Jopen Koyt, is ook gebaseerd op een oud stadsrecept. Het bier wint internationaal de nodige prijzen en zorgt er mede voor dat de brouwerij zijn naam vestigt in de Nederlandse biercultuur. In 2010 opent Jopen een eigen proeflokaal in de prachtige Jopenkerk. Na een aantal succesvolle jaren volgt in 2014 een uitbreiding, een tweede locatie in Haarlem, zodat de productie van het bier verder omhoog geschroefd kan worden voor de grote vraag in het buitenland. Jopen wordt gezien als een zeer goede, zeer stabiele brouwerij die zowel nationaal als internationaal weet te scoren met prachtige bieren als Jacobus RPA, Jopen Extra Stout en Jopen Adriaan Witbier.

Prijsindicatie: € 4.15

Merk: Jopen

Biersoort: Porter

Inhoud: 33CL

Dit bier is hier te koop!