Her bier van de dag is:

Mug Bitter (5%) is een Belgisch, bitter bier van de Scheldebrouwerij. Het mistige, goudkleurige bier brengt een aroma van mout, fruit en koriander met zich mee. De smaak is redelijk bitter.

De Scheldebrouwerij – Mug Bitter

Het bier Mug Bitter van de Scheldebrouwerij is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Bitter met een alcoholpercentage van 5% valt het onder de lichtere bieren.

Over de Scheldebrouwerij

De Scheldebrouwerij wordt in 1994 opgericht door de Nederlandse amateurbrouwers Jan en Frans Ooms in ‘s-Gravenpolder. Na een aantal jaren alle vrije tijd in de brouwerij te stoppen groeit het bedrijf uit zijn voegen. De slimme ondernemers vestigen daarna hun bier net over de Belgische grens, waardoor het sindsdien als Belgisch bier vermarkt kan worden. Een simpel feit, maar iets dat alleen al daardoor in het buitenland als kwaliteitsproduct wordt gezien. Gelukkig is dat bij De Scheldebrouwerij ook terecht, want kwaliteitsbieren maken ze. Met klassiekers als Dulle Griet, Lamme Goedzak, Zeezuiper en Strandgaper laten ze al vele jaren bierliefhebbers genieten.

Prijsindicatie: € 1.80

Merk: Scheldebrouwerij

Biersoort: Bitter

Inhoud: 33cl

Dit bier is hier te koop!