Her bier van de dag is:

Lamme Goedzak (7%) is een licht troebel, amberkleurig bier met witte kop. Het aroma heeft onder meer fruit, karamel en mout. De smaak is zoet, maar heeft door gebruikte hop een klein bittertje waardoor die lekker drinkbaar is. Kruidig in de afdronk. Mooi in balans, goed bier.

De Scheldebrouwerij – Lamme Goedzak

Het bier Lamme Goedzak van de Scheldebrouwerij is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Tripel met een alcoholpercentage van 7% is het bier redelijk zwaar.

Over de Scheldebrouwerij

De Scheldebrouwerij wordt in 1994 opgericht door de Nederlandse amateurbrouwers Jan en Frans Ooms in ‘s-Gravenpolder. Na een aantal jaren alle vrije tijd in de brouwerij te stoppen groeit het bedrijf uit zijn voegen. De slimme ondernemers vestigen daarna hun bier net over de Belgische grens, waardoor het sindsdien als Belgisch bier vermarkt kan worden. Een simpel feit, maar iets dat alleen al daardoor in het buitenland als kwaliteitsproduct wordt gezien. Gelukkig is dat bij De Scheldebrouwerij ook terecht, want kwaliteitsbieren maken ze. Met klassiekers als Dulle Griet, Lamme Goedzak, Zeezuiper en Strandgaper laten ze al vele jaren bierliefhebbers genieten.

Prijsindicatie: € 2.15

Merk: Scheldebrouwerij

Biersoort: Ale

Inhoud: 33cl

Dit bier is hier te koop!