Her bier van de dag is:

Embrasse van brouwerij Dochter van de korenaar uit Belgie is een heerlijk bier met 9% alcohol. Ontdek speciaalbier bij Bierlab!

Dochter Van De Korenaar – Embrasse

Dochter Van De Korenaar Embrasse van brouwerij Dochter Van De Korenaar is een mooi bier uit Belgie. Het bier valt onder het type Strong Ale met een alcoholpercentage van 9% is het een zwaar bier.

Over Brouwerij Dochter van de Korenaar

Dochter van de Korenaar opende in 2007 zijn deuren. De Belgische brouwerij werd opgericht door het Nederlandse echtpaar Monique en Roland Mengerink. Ze bouwden net over de grens hun eigen brouwinstallatie. De naam Dochter van de Korenaar is een verwijzing naar bier, dat stamt uit een oud Mechels verhaal. De brouwerij won in zijn korte bestaan reeds een aantal prijzen, waaronder de Goudse bierprijs, zilver op het Zythos Bierfestival en zilver op de European Beer Star Awards. Verwacht van de Dochter van de Korenaar uitgesproken, hoppige bieren die goed in balans zijn. Enkele toppers zijn Bravoure, Belle Fleur, Noblesse en Extase. Wat BierLab betreft een van de betere brouwerijen in Belgie.

Prijsindicatie: € 3.95

Merk: Dochter van de Korenaar

Biersoort: Strong ale

Inhoud: 33CL

Dit bier is hier te koop!