Her bier van de dag is:

Van Klein Duimpje Imperial Russian Stout (10,5%) kan je een een hoop geroosterd mout, koffie, chocola, karamel en rozijnen verwachten. Het zwarte bier mixt de zoete tonen van de karamel en de chocola met gebrande bitterheid van de mout en koffie. Droge, bittere afdronk waarbij de alcohol goed naar voren komt.

Klein Duimpje – Imperial Russian Stout

Klein Duimpje Imperial Russian Stout van brouwerij Klein Duimpje is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Stout met een alcoholpercentage van 10,5% is het een zeer zwaar bier.

Over Brouwerij Klein Duimpje

Brouwmeester Erik Bouman won in 1997 al de prijs ‘Nederlands Kampioen Amateurbrouwer’ met zijn speciaalbieren. Het werd de start van Brouwerij Klein Duimpje. Na eerst jaren het bier te brouwen bij de Scheldebrouwerij werd in 2011 een eigen plek gevonden. Met een brouwerij én proeflokaal is Klein Duimpje intussen een begrip in Hillegom en omstreken. Bekend staan ze om de experimentele bieren en uitgesproken smaken. De brouwerij weet ons vaak te verrassen met bieren als Erik de Noorman, Blauwe Tram en Bollenstreek Ale.

Prijsindicatie: € 2.05

Merk: Klein Duimpje

Biersoort: Stout

Inhoud: 33CL

Dit bier is hier te koop!