Her bier van de dag is:

Saison Dupont (5,5%) is een goudkleurig, biologisch Saison bier dat de laatste jaren hard aan populariteit wint. Het helder, oranje bier met volle schuimkraag heeft een aroma waarin fruit, karamel en mout samenkomen. Verfrissend zuurtje in de smaak, waardoor de Saison Dupont perfect is voor de lente en zomer.

To Øl – Goliat BA

Het bier To Øl Goliat BA van brouwerij To Øl is een mooi bier uit Denemarken. Het bier valt onder het type Imperial stout met een alcoholpercentage van 10,1% is het een zeer zwaar bier.

Over Brouwerij To OL

Tobias Emil Jensen and Tore Gynther beginnen in 2005 samen met hun toenmalig leraar Mikkel Borg Bjergsø te brouwen in de keuken van de school. Het Deense bier vinden ze slecht en ze willen met hun eigen visie gewaagde, extreme bieren brouwen. Het is het begin van twee van de mooiste brouwerijen ter wereld. Mikkel start namelijk kort daarna Mikkeller, terwijl Tobias en Tore een paar jaar later To Øl beginnen. Binnen korte tijd weet deze Deense brouwerij wereldwijd bekendhedi te verkrijgen en in 2014 wordt het op Ratebeer zelfs als 9e genoemd op de lijst van beste brouwerijen ter wereld. Veracht zeer extreme bieren, limited editions en prachtige etiketten.

Prijsindicatie: € 9.95

Merk: To OL

Biersoort: Imperial stout

Inhoud: 37.5cl

Dit bier is hier te koop!