Her bier van de dag is:

Klein Duimpje Baltic Coffee Choca Mocca Porter (9%) is een hele mond vol. En dat is proeven in deze Baltic Porter. Het heldere, donkerbruine bier heeft grote, beige schuimkraag en brengt een arom van koffie, geroosterd mout, rijp fruit en chocolade met zich mee. De smaak is een mix van zoetig mout en gebrande, bittere tonen van de koffie en chocolade.

Klein Duimpje – Baltic Coffee Choca Mocca Porter

Het bier Baltic Coffee Choca Mocca Porter van brouwerij Klein Duimpje is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Porter met een alcoholpercentage van 9% is het bier hoog in in de alcohol.

Over Brouwerij Klein Duimpje

Brouwmeester Erik Bouman won in 1997 al de prijs ‘Nederlands Kampioen Amateurbrouwer’ met zijn speciaalbieren. Het werd de start van Brouwerij Klein Duimpje. Na eerst jaren het bier te brouwen bij de Scheldebrouwerij werd in 2011 een eigen plek gevonden. Met een brouwerij én proeflokaal is Klein Duimpje intussen een begrip in Hillegom en omstreken. Bekend staan ze om de experimentele bieren en uitgesproken smaken. De brouwerij weet ons vaak te verrassen met bieren als Erik de Noorman, Blauwe Tram en Bollenstreek Ale.

Prijsindicatie: € 2.20

Merk: Klein Duimpje

Biersoort: Porter

Inhoud: 33cl

Dit bier is hier te koop!