Her bier van de dag is:

Klein Duimpje Hillegoms Tarwe Bier (5,5%) is een Nederlandse variant van de bierstijl ‘German Hefeweizen’. Het oranje bier heeft de geur van citrusvruchten, koriander en tonen van karamel. Smaak is een mix van bitter en zoet en eindigt in een afdronk waarbij de citrusvruchten sterk naar voren komen.

Klein Duimpje – Hillegoms Tarwe Bier

Het bier Hillegoms Tarwe Bier van brouwerij Klein Duimpje is een mooi bier uit Nederland. Het bier valt onder het type Weizen met een alcoholpercentage van 5,5% valt het onder de lichtere bieren.

Over Brouwerij Klein Duimpje

Brouwmeester Erik Bouman won in 1997 al de prijs ‘Nederlands Kampioen Amateurbrouwer’ met zijn speciaalbieren. Het werd de start van Brouwerij Klein Duimpje. Na eerst jaren het bier te brouwen bij de Scheldebrouwerij werd in 2011 een eigen plek gevonden. Met een brouwerij én proeflokaal is Klein Duimpje intussen een begrip in Hillegom en omstreken. Bekend staan ze om de experimentele bieren en uitgesproken smaken. De brouwerij weet ons vaak te verrassen met bieren als Erik de Noorman, Blauwe Tram en Bollenstreek Ale.

Prijsindicatie: € 1.95

Merk: Klein Duimpje

Biersoort: Weizen

Inhoud: 33cl

Dit bier is hier te koop!